Sandwichpanelen prijs

Sandwichpanelen aanschaffen? En benieuwd naar de prijs? Damu Systeembouw heeft de beste materialen voor de isolatie van uw huis! Sandwich panelen worden voornamelijk gebruikt bij de bouw van nieuwe huizen of de renovatie van kantoren en industriële gebouwen. Wanneer u uw pand laat bekleden met sandwichpanelen krijgt het gebouw een frisse en nieuwe uitstraling. Tevens kun u de panelen ook als dakbekleding gebruiken. Zelf geen klusser? Als specialist in dak en gevelbeplating maken wij het u makkelijk en nemen de klus van het begin tot het einde uit handen.

Neem contact met ons op via de onderstaande button voor meer informatie!

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Wat zijn de kosten van sandwichpanelen?

De prijs van sandwich panelen hangt van twee dingen af. Ten eerste de grootte van uw project en daarnaast van de staaldikte, isolatiedikte, het type binnenplaat en de coating van de panelen. De panelen bestaan namelijk uit een metalen buitenplaat en aluminium binnenplaat. Hiertussen bevind zich een isolerende laag. Al deze materialen dragen bij aan de kosten. Daarnaast is het ook goed om te weten dat de staalprijs invloed heeft op de prijs van sandwhichpanelen.

Over Damu Systeembouw

Wij van Damu Systeembouw helpen u graag. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om het juiste materiaal uit te kiezen voor uw gevel of dak. Laat ons daar u in begeleiden! Wij nemen u mee tijdens het gehele proces. Vanzelfsprekend werken wij open en transparant, u weet direct waar u aan toe bent. Als dakspecialist Brabant zijn wij uw partner bij uitstek. Ons bedrijf bevindt zich in Waspik, in Brabant. Vanuit hier werken wij veelal in Brabant in omgeving. Komt u buiten Brabant? We bespreken graag de mogelijkheden met u om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dat is de service van Damu Systeembouw!

Over Damu Systeembouw

Wij zijn een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf dat zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf in de metaalbouwsector. Daarbij zijn we niet alleen actief in de  utiliteitsbouw, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen maar ook in de agrarische sector en renovatie.

Bij Damu Systeembouw B.V. kunt u ook terecht voor o.a. dakbedekking, lichtstraten, staalconstructie, staalplaatbetonvloer, sectionaaldeuren en aluminium goten verzorgen. Onze persoonlijke aandacht en servicegerichtheid zorgen er altijd voor dat u van A tot Z geholpen wordt.

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Neem contact met ons op! | Sandwichpanelen prijs

Sandwichpanelen prijs opvragen? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Onze experts zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Liever telefonisch contact? Bel dan met +31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.