Zetwerk laten maken

Wilt u graag zetwerk laten maken? Dan bent u bij Damu Systeembouw aan het juiste adres. Want naast dak,- en gevelbeplating kunt u uw zetwerk door ons laten maken. Zetwerk is een gevormd profiel uit staalplaat of een ander soort te zetten materiaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan of. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende afwerkingen. Denk hierbij aan profielen die in de kleur worden geproduceerd, passend is bij de overige delen. Voor het zetwerk heeft u een ruime keuze uit profielen. Damu Systeembouw adviseert u hier graag over. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden door op onderstaande button te drukken.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Zetwerk laten maken door Damu Systeembouw

De zetwerk profielen van Damu bieden een flexibele oplossing voor ieder maatwerk vraagstuk. Daarnaast zijn deze profielen ook geschikt voor massa productie bij bijvoorbeeld nieuwbouw of verbouw. Het zetwerk van Damu wordt voornamelijk gebruikt voor een dakrand of daktrim. Dit als afwerking van bijvoorbeeld een boeiboord. Door gebruik te maken van een zetwerk dakrand op maat wordt het dak of de gevel wind- en waterdicht.

Dak- en gevelbeplating

Damu Systeembouw is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van dak- en gevelbeplating. Nadat wij de constructie bekeken hebben gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw dak of gevel. Damu Systeembouw verzorgt het complete traject voor u. Van ontwerp, advies en vergunningen tot andere organisatorische zaken. Uiteraard de bouw zelf ook. Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment bekleding. Daarom geven wij u een passend advies en kijken we naar wat het beste aansluit bij uw specificaties.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Kom in contact

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door middel van onderstaand formulier in te vullen. Wilt u liever gelijk iemand spreken? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.