Zetwerk sandwichpanelen

Naast dak,- en gevelbeplating bent u bij Damu Systeembouw ook aan het juiste adres voor zetwerk sandwichpanelen. De sandwichpanelen zijn een zeer populaire keuze als gevelbekleding bij zowel industriegebouwen, kantoren als woningen. Daar weten wij van Damu Systeembouw alles van! Wij ontzorgen u in het gehele proces. Van inspectie, advies, projectbegeleiding tot uiteraard de gehele uitvoering. Voor het zetwerk van sandwichpanelen heeft u een ruime keuze uit profielen. Damu Systeembouw adviseert u hier graag over.

Neem contact op voor meer informatie!

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Profielen zetwerk sandwichpanelen

Sandwichpanelen kunnen zowel voor wand- en gevelbekleding als dakbekleding gebruikt worden. Een paneel bestaat uit twee dunne metalen platen met daartussen isolatie. Ideaal dus voor zowel isolatie als uitstraling. Want de afwerking komt in vele kleuren en materialen. Om deze panelen te bevestigen aan het pand zijn er verschillende profielen.

Profielen zetwerk wandbekleding;
Voor sandwichpanelen die als wand worden geplaatst zal er vrijwel altijd een u-profiel gebruikt worden. Dit gebeurd aan beide kanten van een plaat. Hiermee wordt de snelheid van het plaatsten aanzienlijk versnelt. Sandwichpanelen met u profiel zorgen ervoor dat de profielen precies in elkaar passen, waardoor de gehele constructie ook een strakke afwerking heeft.

Profielen zetwerk dakbekleding;
Als u de sandwichpanelen wilt gebruik om uw dak af te werken, wordt er vrijwel altijd een dakrandprofiel gebruikt. Dit wordt ook wel windveer genoemd. Hiermee wordt het dak netjes afwerkt en dus ook afgesloten voor weer- en windinvloeden van buitenaf.

Maatwerk zetwerk
Niet elk gebouw heeft standaard afmetingen en er kunnen hierdoor dan geen standaard profielen geplaatst worden. Geen probleem bij Damu Systeembouw! Ook voor maatwerk bent u bij ons helemaal op de juiste plaats. Voor maatwerk wordt er met regelmaat verschillende zetwerk profielen gebruikt waar wij bij Damu alles van af weten.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Contact Damu Systeembouw

Wilt u meer weten over het zetwerk van sandwichprofielen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier in te vullen. Wij kunnen dan samen met u de gewenste profielen samenstellen en een passend en vrijblijvend advies uitbrengen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.