Zetwerk aluminium

Bij Damu Systeembouw bent u aan het juiste adres voor zetwerk aluminium! Naast dak- en gevelbeplating, doen wij ook zetwerk. Aluminiumpanelen zijn zeer geschikt als gevelbekleding. U kunt uw gevel laten bekleden van een kantoorgebouw of van een woning. Het is allemaal mogelijk. Bij Damu Systeembouw hebben wij al veel ervaring opgedaan op het gebied van zetwerk. Wanneer wij uw project oppakken, nemen wij al uw zorg weg over het pand. Wij het proces van A tot Z wordt uit handen genomen. Denk hierbij aan het ontwerpen, de inspecties en vergunningen. Uw ontwerptekeningen worden door onze engineers, samen met u, verder uitgewerkt om een goede selectie van materialen en detailleringen te bepalen.

Benieuwd wat onze engineers voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op via onderstaande button.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Zetwerk aluminium | Profielen

Wanneer u op zoek bent naar aluminiumpanelen heeft u de keuze uit panelen voor het dak en de wand van uw pand. De panelen bestaat uit lagen. Er zitten twee platen in met daartussen isolatie. Dit zorgt er voor dat in de zomer de warmte buiten blijft. Om de aluminiumpanelen te bevestigen zijn er schillende profielen.

  • Profiel bij zetwerk wandbekleding
    Voor het plaatsen van wandbekleding gebruiken wij in de meeste gevallen een u-profiel. Deze zal aan beiden zijden van de plaats gemonteerd worden. Op deze manier gaat het plaatsen van de wandbekleding op een sneller manier. Door het u-profiel passen de profielen precies in elkaar. Dit heeft een zeer strakke afwerking.
  • Profiel zetwerk dak bekleding
    Voor uw dak gebruiken wij een dakrandprofiel. Ook wel bekend als windveer. Hierdoor wordt het dak afgesloten voor weer- en windvloeden.
  • Maatwerk zetwerk
    Niet alle gebouwen zijn hetzelfde. Bij Damu Systeembouw begrijpen wij dat en daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan om uw dak of gevel op maat te zetten. Voor we aan de slag gaan, komen wij langs om het pand te bekijken. Hierna bepalen we welk profiel er nodig is.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Contact opnemen met Damu Systeembouw

Zoals u ziet zijn er ontzettend veel mogelijkheden met zetwerk. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of u wilt een medewerker spreken? Dan kunt u contact opnemen door middel van onderstaand contact formulier in te vullen. Wilt u liever een medewerker telefonisch spreken? Bel dan naar: +31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.