Stalen gevelbeplating

Wilt u de gevel van uw pand voorzien van stalen gevelbeplating? Dan kan Damu Systeembouw u van dienst zijn! Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in dak- en gevelbeplating en hebben een ruim assortiment in gevelbekleding. Zo kunt u kiezen uit stalen geprofileerde dakplaten, sandwichpanelen, plankprofielen, binnendozen, aluminium panelen en geprofileerde wandplaten. Daarnaast maken wij samen met onze engineers ook een professioneel ontwerp en ontzorgen wij u tot de uiteindelijke realisatie van uw nieuwe gevel.

Benieuwd hoe Damu Systeembouw u nog meer van dienst kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button en vraag naar de mogelijkheden.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Gevelbekleding | Stalen gevelbeplating

Stalen gevelplaten, ook wel damwand gevelplaten genoemd, zijn uitermate geschikt voor bekleding van bedrijfsgevels. Profielplaten zijn in vrijwel elke kleur leverbaar. Gevelprofielplaten worden gemaakt van staal en zijn in grote lengtes leverbaar. Zo kan ook uw gebouw naadloos gemonteerd worden. Daarnaast wordt gevelbeplating gemaakt van hoogwaardig staal met een sterke coating. Hierdoor zorgt de beplating ervoor dat het gebouw wind en weerbestendig is.​

Wilt u bijvoorbeeld geïsoleerde gevelplaten? Dan zijn de dubbelwandige sandwichpanelen wellicht iets voor u. Sandwichpanelen zijn een zeer populaire keuze als gevelbekleding. De materialen zijn sterk, licht, veelzijdig en flexibel. Bij Damu Systeembouw weten wij alles van het monteren van deze sandwich panelen. Wij helpen u dan ook graag met een juiste selectie maken van zowel materialen als detailleringen.

Bij Damu Systeembouw maken wij alleen gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Daarnaast is de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing is voor ieder project anders. Dat hebben we in de afgelopen jaren vaak gezien. Daarom geven we u een gedetailleerd ontwerp en zorgen voor een  snelle realisatie met effectieve nazorg.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Neem contact met ons op

Ontdek de unieke visuele en functionele eigenschappen van de stalen gevelbeplating. Zoals verschillende golfplaten, trapeziumplaten, binnendozen en sandwichpanelen. Allen zijn verkrijgbaar in diverse coatings, kleuren en diktes en daar helpt Damu Systeembouw u graag bij! Neem contact met ons door middel van ons onderstaand contact formulier in te vullen en informeer naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.