Sandwichpanelen Tilburg

Op zoek naar sandwichpanelen in Tilburg? Dan bent u bij Damu Systeembouw in Waspik aan het juiste adres! Bij Damu Systeembouw hebben wij een passie voor dak- en gevelbeplating. Door onze passie en jarenlange ervaring zijn wij de geschikte partij om mee samen te werken betreft daken en gevels. Sandwichpanelen worden voor verschillende gebouwen ingezet. Denk hierbij aan industriegebouwen, kantoren en woningen. Wij weten alles van daken, gevels en sandwichpanelen. Wanneer u met ons samenwerkt, nemen wij alle zorg voor het project over.

Benieuwd wat Damu Systeembouw voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op via onderstaande button.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Gevelbekleding

Sandwichpanelen worden voornamelijk ingezet bij nieuwbouw en renovatie van zakelijke gebouwen. Een sandwichpaneel is opgedeeld in verschillende lagen. Twee lagen bestaan uit metaal met daartussen een laag isolerend materiaal. Hierdoor blijft de warmte in de zomer buiten en de kou in de winter buiten. Wanneer u behoefte heeft aan een nieuwe en frisse uitstraling van uw gevel, zijn de sandwichpanelen van Damu Projecten zeer geschikt.

Damu Systeembouw heeft een breed aanbod in sandwichpanelen. Daarom helpen wij u met de keuze. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van het juiste profiel, de kleur en de coating. Uw ontwerptekeningen worden door onze engineers, samen met u, verder uitgewerkt om een goede selectie van materialen en detailleringen te bepalen.

Het kan zo zijn dat uwe gevel niet meer in takt is, dan is het van belang om uw gevel te renoveren. Het is noodzakelijk snel te handelen wanneer uw gevel niet meer in een goede staat verkeerd. Als u te lang wacht kan de schade verergeren met alle gevolgen van dien. Sandwichpanelen zij ideaal om uw gevel te renoveren. De panelen zijn namelijk sterk, licht, veelzijdig en flexibel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gevel? Lees hieronder hoe u contact kunt opnemen met Damu Systeembouw.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Sandwichpanelen Tilburg | Contact

Wij begrijpen dat het plaatsen van sandwichpanelen een grote klus is. Deze klus nemen wij graag over. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vragen te stellen aan één van onze medewerkers. We staan u graag te woord. U kunt hiervoor onderstaand contactformulier invullen. Liever iemand persoonlijk spreken? Dan kun u ook bellen naar: +31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.