Sandwichpanelen Schuur

Wat zijn de mogelijkheden voor een sandwichpanelen schuur?  Damu Systeembouw heeft het antwoord! Onze dak- en gevelbeplating specialisten kunnen met gemak het dak of de wanden van uw schuur bedekken met sandwichpanelen. Goed om te weten is dat wij elk project van A tot Z voor onze klanten uit handen nemen.

Meer informatie? Vraag informatie aan via de onderstaande button.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Sandwichpanelen Schuur

Wij kunnen de panelen van een sandwichpanelen schuur zowel op de schuurwanden als op het dak plaatsen. Het gebruik van sandwichpanelen op daken wordt al vaak gedaan. Op de wanden is dit minder gewoon. Er zitten echter wel een groot aantal voordelen aan een schuur met sandwichpanelen. Zo zijn er minder materialen nodig bij de bouw van de schuur en is er minder risico op lekkages en aantasting. Afhankelijk van de keuze van het isolatiemateriaal, profiteert u van een hoge isolatiewaarde, wat betekent de schuur blijft ‘s winters lekker warm en zomers heerlijk koel.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Over Damu Systeembouw

Wij van Damu Systeembouw helpen u graag. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om het juiste materiaal uit te kiezen voor uw gevel of dak. Laat ons daar u in begeleiden! Wij nemen u mee tijdens het gehele proces. Vanzelfsprekend werken wij open en transparant, u weet direct waar u aan toe bent. Als dakspecialist Brabant zijn wij uw partner bij uitstek. Ons bedrijf bevindt zich in Waspik, in Brabant. Vanuit hier werken wij veelal in Brabant in omgeving. Komt u buiten Brabant? We bespreken graag de mogelijkheden met u om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dat is de service van Damu Systeembouw!

Over ons

Damu Systeembouw B.V. is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren monteren van metalen dak- en gevelbekledingen. Door onze jarenlange ervaring is geen klus te moeilijk! Wat doen we nog meer? U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor het plaatsen van Lichtstraten, staalconstructies realiseren en plaatsen, een staalplaatbetonvloer leveren, sectionaaldeuren plaatsen en het verzorgen van aluminiumgoten. Wilt u het materiaal in het echt bekijken? Wij komen graag bij u langs om alles te bemonsteren.

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Contact | Sandwichpanelen Schuur

Meer weten over het bedekken van uw schuur met sandwichpanelen? Dan bent u bij Damu Systeembouw aan het goede adres! Vul uw gegevens in via het onderstaande contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Op zoek naar ons telefoonnummer? U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen via +31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.