Sandwichpanelen plat dak

Sandwichpanelen plat dak laten leggen? Damu Systeembouw heeft specialisten in dienst die u goed kunnen helpen bij uw project. Als gerenommeerd bedrijf binnen de metaalsector zijn wij dé meest geschikte keuze bij ieder nieuw project of renovatie. Naast sanswichpanelen plat dak kunt u ook kiezen uit stalen geprofileerde dakplaten, plankprofielen, binnendozen, aluminium panelen en geprofileerde wandplaten. Ten tweede kunt u een professioneel ontwerp verwachten van onze engineers.

Neem contact op via onderstaande button! Wij staan voor u klaar bij ieder project. Groot of klein, geen enkel probleem.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Groot assortiment aan dakbekleding

Bent u naast sandwichpanelen plat dak ook op zoek naar andere dakbekleding? Dan zit u bij ons goed. U heeft de keuze uit verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan:

– Stalen/ geprofileerde dakplaten
– Plank profielen
– Binnendozen
– Panelen van aluminium
– Geprofileerde wand platen

Damu Systeembouw zal u ten eerste meer vertellen over de mogelijkheden. Tijdens de afspraak bespreken we samen uw wensen. Goed om te benoemen is dat wij advies geven op maat. Weet u niet goed wat past bij het overige materiaal? Wij leggen het u uit. Ten tweede zal Damu Systeembouw snel aan de slag gaan met de realisatie, met uitstekende nazorg als gevolg. Effectief en precies wat u nodig heeft. Ten slotte nemen wij u mee tijdens het gehele proces. Transparante en duidelijke communicatie. Damu Systeembouw levert en monteert ter plaatse. Vraag nu meer informatie aan!

Aluminium goten

Bent u op zoek naar naadloze aluminium goten? Ook hier kan Damu Systeembouw u in voorzien. Naast dak- en gevelbekleding leveren en monteren wij ook goten. Wist u dat aluminium goten qua kosten een voordelig alternatief zijn van zinken goten? Bij Damu Systeembouw weten wij alles van het monteren van deze aluminium goten. Goed om te benoemen is dat wij u ook helpen bij het maken van een juiste selectie materiaal en detaillering.

Damu Systeembouw levert en monteert ter plaatse. Vraag nu meer informatie aan!

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Contact opnemen | Sandwichpanelen plat dak

Een afspraak maken voor het vervangen of leggen van sandwichpanelen op uw platte dak? Neem contact op met ons door middel van onderstaand contactformulier in te vullen! De medewerkers van Damu Systeembouw staan voor u klaar. U kunt ook direct bellen naar +31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.