Sandwichpanelen muur

Als u op zoek bent naar sandwichpanelen muur, dan kan Damu Systeembouw u zeker verder helpen. Sandwichpanelen bestaan uit 2 metalen platen met daar tussen in isolatie materiaal. Zolang de bestaande gevel stabiel genoeg is, kan op zeer korte tijd een gebouw volledig bekleed worden met deze panelen. Bij Damu Systeembouw heeft u een ruime keus uit ons assortiment. Zo kunnen wij u helpen met de keuze om het juiste profiel, kleur en coating te bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie via onderstaande button.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Gevelrenovatie met sandwichpanelen

Wanneer uw gevel niet meer in goede staat verkeert, is het noodzakelijk om deze op te laten knappen. Gevelrenovatie is van belang om verdere schade aan uw gevel te voorkomen. Bij Damu Systeembouw bent u ook hiervoor aan het juiste adres. De meest gebruikte bekleding bij gevelrenovatie zijn sandwich panelen. Over de bestaande dakrand en de sandwichpanelen wordt een nieuwe dakrand geplaatst en de renovatie is al zo goed als klaar.

Specificaties sandwichpanelen muur

De panelen vormen een mooie oplossing voor het snel bekleden en isoleren van bouwprojecten. De panelen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal. Daartussen bevindt zich een brandveilig en isolerend materiaal. De sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zoals gevelpanelen, dakpanelen en wandpanelen. De wandpanelen kunnen worden toegepast als tussenwand in bewaarruimten of bijvoorbeeld in koelvries toepassingen. Daarnaast zijn deze ook geschikt voor het bekleden van de gevek. Een keuze voor de juiste coating en profilering maakt het wandpaneel bestand tegen de meest voorkomende situaties. Bij Damu Systeembouw vertellen wij u hierover graag meer!

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de wand panelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en adviseren u graag over de toepassingen en specificaties. U kunt in contact komen door middel van onderstaand contact formulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.