Sandwichpanelen hout

Op zoek naar sandwichpanelen hout? Dan kan Damu Systeembouw u verder helpen! Een sandwichpaneel is een populair bouwmateriaal om daken & gevels te bekleden en isoleren. Als gerenommeerd dak- en gevel renovatie bedrijf weten wij daar alles van. Naast sandwichpanelen van hout kunt u bij ons ook terecht voor stalen geprofileerde dakplaten, binnendozen, plankprofielen, aluminium panelen en geprofileerde wandplaten. De engineers van Damu Systeembouw maken een professioneel ontwerp die wij vooraf met u bespreken. Tijdens het proces ontzorgen wij u tot de uiteindelijke realisatie is afgerond.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor u klaar.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Damu Systeembouw ; Dak- en gevelrenovatie

Wij bieden verschillende gevelbekleding die bestand zijn tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Aanvankelijk van uw wensen kan Damu Systeembouw u helpen bij deze keuze. U wilt natuurlijk zo min mogelijk onderhoud! De gevelbekleding is zelf ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte. Dit kan gebeuren bij aantasting van schimmels en andere rottingsprocessen. Dak- en wandpanelen zijn in populariteit gestegen. Dit omdat deze toepassing een hoge isolatiewaarde garandeert en een gebouw snel wind- en waterdicht maakt. De sandwichpanelen gebruiken wij bijvoorbeeld voor nieuwbouw. Maar ook voor renovatie. Denk aan  industriële gebouwen, loodsen,  en kantoren. Ten slotte ook publieke gebouwen.

Gevelrenovatie sandwichpanelen hout

Wanneer uw gevel niet meer in goede staat verkeert, is het noodzakelijk om gevelrenovatie uit te laten voeren. Damu Systeembouw is daar de uitstekende partner voor. Uw ontwerptekeningen worden door onze engineers, samen met u, verder uitgewerkt. Dit doen we om een goede selectie van materialen en detailleringen te bepalen. Door de jaren heen hebben wij al vele panden mogen renoveren. Met mooie eindresultaten. In ons portfolio ziet u bijvoorveeld een mooi overzicht van onze afgeronde projecten.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Contact

Wilt u meer weten over sandwichpanelen en hoe wij deze kunnen toepassen op uw gebouw? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.