Sandwich gevelpanelen

Op zoek naar sandwich gevelpanelen? Damu Systeembouw kan u hiermee helpen! Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in dak,- en gevelbeplating. Dus ook voor sandwichpanelen kunt u bij ons terecht. Sandwichpanelen zijn een zeer populaire keuze als gevelbekleding. Voor zowel industriegebouwen, kantoren als woningen. Bij Damu Systeembouw weten wij door onze jarenlange ervaring hier alles van. Daarnaast ontzorgen wij u van A tot Z.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden door op onderstaande button te drukken!

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Gevelbekleding & gevelrenovatie met sandwich gevelpanelen

Zoals hierboven benoemd worden onze sandwichpanelen voornamelijk gebruikt bij nieuwbouw en renovatie van kantoren en industriële gebouwen. Een sandwichpaneel bestaat uit twee metalen platen met ertussen een laag isolerend materiaal. Deze bieden daardoor optimale bescherming en isolatie. Zolang de bestaande gevel stabiel genoeg is, kan op zeer korte tijd een gebouw volledig bekleed worden met deze panelen. Door u pand te bekleden met de panelen ontstaat er een volledig nieuwe en frisse uitstraling. Ook zouden de sandwich panelen als dakbekleding gebruikt kunnen worden.

Het aanbod in sandwich panelen is groot. Wij helpen u dan ook graag met de keuze om bijvoorbeeld het juiste profiel, kleur en coating te bepalen. Samen met onze engineers worden er ontwerptekeningen gemaakt. Vervolgens wordt de selectie van materiaal en detaillering bepaald.

Verkeerd uw gevel niet in goede conditie? Dan is het noodzakelijk om deze op te laten knappen. Gevelrenovatie is van belang om verdere schade aan uw gevel te voorkomen. Voor gevelrenovatie bieden sandwich panelen de ideale uitkomst. Dit komt omdat de materialen sterk, licht, veelzijdig en flexibel zijn. Sandwichpanelen worden tegenwoordig ook gecombineerd met een geprofileerde buitenbeplating. Wilt u meer weten over de toepassingen van sandwich panelen op uw gevel? Lees hieronder hoe u in contact kunt komen met Damu Systeembouw.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Contact

Heeft u vragen over de sandwichpanelen en de toepassing hiervan op uw pand? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier! Wij staan voor u klaar en gaan samen met op zoek naar een passende oplossing. Wilt u direct iemand spreken? Bel dan naar +31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.