Plat dak vernieuwen

Plat dak vernieuwen? Neem dan contact op met Damu Systeembouw. Wij helpen u graag verder! Wij zijn al jaren specialist in de levering en het monteren van dak- en gevelbekleding. Platten daken zijn op dit moment zeer populair, omdat het een mooie en strakke uitstraling heeft. In de loop der jaren verslijt uw dak. Uw dak is dan toe aan renovatie. Wacht hier niet te lang mee. Wanneer u te lang wacht kunt u ernstige schaden krijgen op uw dak. Met alle gevolgen van dien. Wij hebben al veel renovatieprojecten op onze naam staan. Daarom zijn wij de geschikte partij om uw platte dak te vernieuwen. Bij Damu Systeembouw werken wij enkel met producten en materialen van zeer hoge kwaliteit. Dit draagt bij aan een lange levensduur van uw gerenoveerde dak. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste papier. Tevens zitten wij aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand button.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Plat dak vernieuwen: de mogelijkheden

Wanneer u ervoor kiest om uw dak te renoveren heeft u de keuze uit verschillende materialen en opties. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bitumen- of roofingdak
  • PVC- dak
  • EPDM- dak
  • Groen dak

Bij het renoveren van uw platte dak maken wij gebruik van geprofileerde stalen dakplaten. Voordat we aan de slag gaan bespreken wij samen u welk profiel er wordt gebruikt, de kleur en de coating. Normaliter wordt een dak bedekt traditionele dakplaten, echter duurt dit erg lang. Het dak bedekken met stalen dakplaten gaat zeer snel. Daarnaast zijn de dakplaten sterk en gaan ze dus een lange tijd mee. De stalen dakbedekking van Damu Systeembouw maken bij temperatuurverschillen geen uitzet geluiden.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze dienstverlening of producten kunt u contact opnemen met een medewerker. U kunt daarvoor onderstaand contactformulier invullen of bellen naar: +31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.