Plat dak renoveren

Wilt u graag uw plat dak renoveren? Dan kan Damu Systeembouw u daarbij helpen! Als gespecialiseerd bedrijf in het leveren en monteren van metalen dak- en gevekleding zijn wij de uitstekende partner voor het renoveren van uw plat dak. Een plat dak is bij veel mensen in trek vanwege de mooie strakke uitstraling. Na verloop van tijd is ieder dak, en dus ook een plat dak, aan renovatie toe. Wij hebben al vele renovatieprojecten succesvol afgerond. Hierdoor beschikken wij over grote kennis en ruime ervaring. Bij Damu Systeembouw gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige producten en kijken wij eerst grondig naar de constructie van het pand.

Benieuwd wat Damu Systeembouw voor u kan betekenen? Of u plat dak laten renoveren door Damu? Neem dan contact met ons op via onderstaande button!

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Mogelijkheden plat dak renoveren

Voor dakbekleding of het renoveren van uw plat dak zijn er speciale materialen en oplossingen beschikbaar. Denk hierbij aan:

  • Bitumen- of roofingdak
  • PVC- dak
  • EPDM- dak
  • Groen dak

Bij Damu Systeembouw maken wij gebruik van stalen geprofileerde dakplaten. De stalen dakplaten zijn in verschillende coatings en kleuren beschikbaar. Een voordeel van het bedekken van een dak met stalen dakplaten is dat dit veel sneller gaat dan met traditionele dakpannen. Andere prettige eigenschappen zijn dat deze dakplaten erg sterk zijn. Ondanks dat staal kan sterk krimpt en uitzet bij temperatuurverschillen, heeft een stalen dakbedekking weinig last van kraken of andere uitzet geluiden.

Dak- en Gevelbekleding bij Damu Systeembouw

Naast dak bekleding kunt u bij Damu ook terecht voor gevelkleding. Ook op het gebied van gevelbekleding hebben wij een ruim assortiment. Denkt hierbij aan stalen geprofileerde dakplaten, sandwichpanelen, plankprofielen, binnen dozen, aluminium panelen en geprofileerde wandplaten. In alle gevallen adviseren wij u kundig. Zo kijken we naar de constructie en de best passende oplossing voor uw pand. Uiteraard ontzorgen wij u in dit gehele traject tot de daadwerkelijke uitvoering en vergunningen toe.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over het renoveren van uw dak of over de werkzaamheden van Damu Systeembouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor vragen. Bel dan naar+31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.