Metalen gevelbekleding

Wilt u meer weten over metalen gevelbekleding? Damu Systeembouw helpt u graag verder. Als gerenommeerd bedrijf in de metaalsector zijn wij gespecialiseerd in dak- en gevelbekleding. Of het nu om nieuwbouw, renovatie of woningbouw gaat, Damu Systeembouw is uw partner! Gevelbekleding of gevelbeplating beschermt de gevel en verfraait een gebouw. Goed om te benoemen is de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor iedereen anders is. Juist om deze reden zorgen wij voor een gedetailleerd ontwerp met snelle realisatie en juiste nazorg.

Neem contact met ons op voor meer informatie via onderstaande button.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Dak bekleding

Ten eerste gebruiken wij uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de gevelbeplating weer- en windbestendig is. Op het gebied van gevelbekleding, bieden wij diverse mogelijkheden aan. Denk bijvoorbeeld aan stalen geprofileerde dakplaten, aluminium panelen en geprofileerde wandplaten. Ten tweede kunt u bij Damu Systeembouw uitgaan van vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Het bekleden van uw gevel is ten slotte voor langere tijd. Wij ontzorgen u in dit gehele traject van A tot Z. Van bijvoorbeeld een gedetailleerd ontwerp tot een snelle realisatie met effectieve nazorg. Ten slotte kunt u bij ons ook terecht voor dak bekleding.

Renovatie projecten | Metalen gevelbekleding

Naast nieuwbouw hebben wij bij Damu Systeembouw al vele renovatieprojecten succesvol mogen afronden. Vaak wordt deze renovatie niet als prioriteit gezien, terwijl het juist erg belangrijk is. Door een goede gevelrenovatie te laten doen, krijgt u een betere bescherming tegen vocht en kou. Maar ook zijn metalen gebouwen economischer. Waardoor dit materiaal vaker wordt gekozen in de industrie. Daarnaast zijn de materialen sterk, licht, veelzijdig en flexibel.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Kom in contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw metalen gevelbekleding! Wij staan voor u klaar en helpen u graag. U kunt in contact komen door middel van onderstaand contactformulier in te vullen. Wij hopen u snel te mogen ondersteunen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.