Lichtstraat Brabant

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij het aanleggen van een lichtstraat Brabant en omgeving? Damu Systeembouw helpt u graag verder! Naast onze specialisatie in stalen dak- en gevelbekleding, kunnen wij u ook helpen bij het realiseren van een lichtstraat in uw woning, bedrijfspand of schuur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een stalen zadeldak, stalen lessenaar dak of juist een stalen lichtstraat die vrij op het dak geplaatst wordt.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze service? Klik op de onderstaande knop en vul uw gegevens in. Wij vertellen u graag meer.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Wat is een lichtstraat?

Een lichstraat is een rij aan licht doorlatende vensters, die ook wel een straat wordt genoemd. Het frame werkt wordt zo gemaakt dat er meer zonlicht het gebouw in schijnt en daardoor groter lijkt. Zoals eerder benoemd zijn er verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie. We komen het materiaal graag aan u bemonsteren.  Naast het plaatsen van deze lichtstraten kunt u bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

  • Dak- en gevelbekleding renoveren en plaatsen
  • Realiseren en plaatsen van staalconstructies
  • Leveren en plaatsen van staalplaatbetonvloer
  • Sectionaaldeuren plaatsen
  • Verzorgen van aluminiumgoten

Dak- en gevelbekleding

Bij het ontwerpen en realiseren van dak- en gevelbekleding gebruikt Damu Systeembouw verschillende materialen. Denk aan sandwichpanelen, plankprofielen en aluminium panelen. Heeft u een vraag over ons assortiment? Wij laten het materiaal graag aan u zien tijdens een afspraak. Wilt u liever telefonisch uw nieuwe project bespreken? Dit kan uiteraard ook.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Contact opnemen

Via het onderstaande formulier kunt u uw gegevens achterlaten. Stel uw vraag over lichtstraten dak-, of gevelbekleding! Damu Systeembouw zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bekijk ook eens de afgeronde projecten op onze website. Hier kunt u inspiratie opdoen. Wij hopen u snel te mogen ontzorgen bij uw project!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.