Gevelbekleding metaal

Als u op zoek bent naar gevelbekleding metaal dan bent u bij Damu Systeembouw aan het juiste adres. Als gespecialiseerd bedrijf in dak- en gevelbeplating zijn wij de ideale partner als u uw pand wilt bekleden met metaal. Wij maken een professioneel ontwerp en ontzorgen het hele proces voor u. Bij Damu Systeembouw kunt u kiezen uit verschillende soorten gebelbekleding. Denk hierbij aan stalen geprofileerde dakplaten, sandwichpanelen, plankprofielen, binnendozen, aluminium panelen en geprofileerde wandplaten.

Bent u benieuwd hoe Damu Systeembouw u van dienst kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button!

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Gevelbekleding metaal bij Damu Systeembouw

Een gevel van metaal is niet alleen toepasbaar op loodsen of garages, het is ook toepasbaar op de traditionele woning. Metalen gevelbekledingen komen vooral veel voor in de architectuur. De voordelen van een metalen gevelbekleding zijn onder andere:

  • Economisch
  • Licht en sterk
  • Makkelijk te combineren
  • Heel veel verschillende uitvoeringsmogelijkheden
  • Snelle plaatsing en design

Daarnaast heeft u met een gevelbekleding in aluminium of metaal geen last van roest en is het een zeer duurzaam materiaal. Zo kunt u lang profiteren van de gevelbekleding en zijn de kosten met betrekking tot het onderhoud over het algemeen erg laag.

Soorten gevelbekleding

Bij gevelbekleding van metaal is het belangrijk dat er goed opgelet wordt bij het combineren van verschillende soorten metalen. Als de verkeerde soort bij elkaar geplaatst word zoals bijvoorbeeld koper en zink  dan kan dit nare gevolgen hebben. Bij Damu Systeembouw weten wij hier alles van. Door onze jarenlange ervaring kijken we naar de mogelijkheden en welk type gevelkleding het beste aansluit bij uw pand. Daarnaast zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie. Ook voor dakbekleding bent u bij Damu Systeembouw aan het juiste adres! Leer hierover meer op de website.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gevel? Neem van gerust contact met ons op via onderstaand formulier en informeer naar de mogelijkheden. Liever gelijk iemand spreken? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Bel dan naar +31 (0) 416 561 918.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.