Dakspecialist Tilburg

Op zoek naar een dakspecialist Tilburg en omgeving? Damu Systeembouw B.V. is dé partij voor de bekleding van uw bouwproject. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe dak- en gevelbekleding als renovatiewerk. Daarnaast verzorgen wij ook lichtstraten, staalconstructies, staalplaatbetonvloeren, sectionaaldeuren en aluminium goten.

Heeft u vragen? Klik op de onderstaande knop en stel hier uw vraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Dé dakspecialsit Tilburg en omstreken

Het dak is één van de meest belangrijkste onderdelen van uw woning en tevens het meest kwetsbare. Zo kunnen er beschadigingen en lekkages komen als gevolg van een storm. Ook kan na elke jaren ernstige slijtage ontstaan. Wat weer nieuwe problemen met zich mee brengt. Bij Damu Systeembouw B.V. doen we er alles aan om uw dakproblemen op te lossen. Wij zorgen voor vakkundige dakreparaties en renovaties. Met onze vele jaren ervaring hebben wij al veel daken bedekt.

Bekijk hier ons portfolio.

Over Damu Systeembouw

Wij van Damu Systeembouw helpen u graag. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om het juiste materiaal uit te kiezen voor uw gevel of dak. Laat ons daar u in begeleiden! Wij nemen u mee tijdens het gehele proces. Vanzelfsprekend werken wij open en transparant, u weet direct waar u aan toe bent. Als dakspecialist Brabant zijn wij uw partner bij uitstek. Ons bedrijf bevindt zich in Waspik, in Brabant. Vanuit hier werken wij veelal in Brabant in omgeving. Komt u buiten Brabant? We bespreken graag de mogelijkheden met u om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dat is de service van Damu Systeembouw!

Het aanbod dakbekleding

Het grote aanbod van materialen voor het bekleden van uw bouwproject kan soms wat verwarrend zijn. Welke materialen zijn nu geschikt voor uw dakbekleding? Bij ons heeft u de keuze uit: stalen geprofileerde dakplaten, sandwichpanelen, plankprofielen, binnendozen, aluminium panelen en geprofileerde wandplaten. Wees gerust! Wanneer u bij ons aanklopt, helpen wij u uiteraard om het juiste profiel, de kleur en de coating te bepalen. Daarnaast ontzorgen we u van A tot Z. Wij zorgen voor een gedetailleerd ontwerp en realiseren uw dakbekleding binnen no time.

Staat hetgeen waarnaar u opzoek bent er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Neem contact met ons op! | Dakspecialist Tilburg

Schakelt u de dakspecialst tilburg in? Of heeft u vragen? Vul dan het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan. Liever telefonisch contact? Dat kan via +31 (0) 416 561 918.

Wij horen graag van uw!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.