Aluminium zetwerk dakrand

Bent u op zoek naar een aluminium zetwerk dakrand? Daar kan Damu Systeembouw u daarbij helpen! Wij hebben een groot assortiment aan dakranden en andere dakbekleding beschikbaar. Laat u adviseren door een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. Damu Systeembouw heeft zich gespecialiseerd in het leveren en monteren van metalen dak- en gevelbekledingen.

Neem contact met ons! Druk op onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend staan al onze medewerkers voor u klaar.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Gevelbekleding

Dakbekleding

Damu Systeembouw B.V.

Wij ontzorgen u van A tot Z. Van bijvoorbeeld een gedetailleerd ontwerp tot een snelle realisatie met effectieve nazorg. Wij zijn niet alleen actief met bedrijfsgebouwen en kantoorgebouwen, maar wij zijn ook actief in de agrarische sector en renovatie. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector.  Ten slotte zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie.

Metaalsector | Aluminium zetwerk dakrand

Een aluminium dakrand brengt vele voordelen met zich mee. Een belangrijk voordeel van aluminium producten is dat deze onderhoudsvrij zijn. U hoeft bijvoorbeeld kaders, boeiboorden of windveren op moeilijk bereikbare plekken nooit meer te schilderen. Daarmee bent u op langere termijn goedkoper uit. Daarnaast kan het zetwerk precies op maat worden gemaakt. Aan de hand van uw aanvraag bekijken wij samen met u welke dikte, kleur en afmetingen het meest geschikt zijn voor uw gebouw en wat de mogelijkheden zijn.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over een aluminium zetwerk dakrand? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt u met ons in contact komen door op de onderstaand formulier in te vullen. Wij hopen u snel te mogen ondersteunen bij uw project! Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.